Kırıkkale'yi kötü yönetimden kurtaracağız

Kırıkkale

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 20 yıldır Kırıkkale'nin kötü yönetildiğini söyledi. Şehir halkını bu yönetimden kurtarmak için aday olduğunu belirten Yılmaz, Bu seçimi kazanacağız, şehir nasıl yönetilir göstereceğiz” dedi..

YÜKSELİŞ TRENDİ YAKALAYACAĞIZ

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, parti İl Teşkilatıyla yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Kırıkkale’nin 20 yıllık kötü talihinin bu dönem sona ereceğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını iddia etti.

Şehir halkının kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ın Kırıkkale’nin yükseliş günü olacağını söyledi.

Yılmaz, mevcut belediye anlayışını ve önceki dönemlerde ki başkanları eleştirerek, Kırıkkale’de 20 yıldır Beceriksiz, Halktan Kopuk yaptığı hizmetin heyecanını içinde yaşayamayan bir Belediye Yönetimi olduğunu ifade etti. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için önemli çalışmalar yapacaklarını hatırlatan Yılmaz, şöyle konuştu

 

BU YÖNETİM GİTMELİDİR

“Kırıkkale’yi bu yönetimin sığlığından ve sığ anlayışından kurtarmanın zamanı gelmiştir. Biz Bismillah diyor ve Kırıkkale’de yaşayan insanlarımızın sağduyusu ve Milli Görüşün Tecrübeli kadrolarına güvenerek yola çıkıyoruz ve biliyoruz ki bu sefer, Kırıkkale’de sağduyu galip gelecek. Bugün yaşadığımız kentte insanımız mutlu değil. Hamdolsun önümüze sandık geldi 31 Mart sabahı insanımızın yüzü gülecek. Kırıkkale’miz birilerinin sığ anlayışından kendini kurtaracak,  yeni bir yönetimle, bizim yönetimimizle, vizyonu; Dünya kenti olan bir kent olma yolunda ilk adımını 30 Mart’ta sandık başında atacak. Bu yüzden ben Kırıkkale’ linin sesine ve içtenliğine inanıyorum.”

 

5 YIL DAHA KAYBOLMASIN

“Artık Kırıkkale’mizin 5 yıllık, bir tirbulansa daha girmeye takati kalmamıştır. Biz, insanımızın mağdur olduğu hizmet eksikliklerini bir vizyon değil, vazife olarak görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Belediyecilik değişen ve gelişen küresel çağda sadece asfalt dökme, çöp toplama, kaldırım restorasyonu veya park bahçe hizmeti yapmaktan çıkmıştır. Klasik belediyecilik hizmetlerinde başarılı olamayanlar, Kırıkkale´ye yetememiştir, yetemezde. Milli Görüş Belediyeciliği markadır. Bu hizmetleri bizim markamız içerisinde vaat etmemiz gülünç olur. Bunların hizmet anlayışında halk mevcut değildir. Biz halk için hizmet anlayışına sahip bir belediyecilik ve belediyeden bahsediyoruz.” dedi.

 

PROJELER GELECEK

Projelerinin de kafasında şekillendiğini ve yaşanabilir bir Kırıkkale için çalışacaklarını belirten Yılmaz konuşmasının devamında, “Bu seçim sürecinde, projelerimizi ortaya koyduğumuzda, bu çok net anlaşılacak. Artık Kırıkkale´yi efsanevi icraatlarla buluşturmanın vakti çoktan gelmiştir. Bizler Kırıkkale 2019 vizyonumuzu hemşerilerimizin beğenisine sunmakla yetinmeyip, ayağı yere basan projeler ortaya koyacağız. Biz bu seçimde milletimizin görüşlerini ve önerilerini de dikkate alarak Kırıkkale vizyonu sunacağız. İnsanımıza hizmet sözü veriyoruz herkes bilir ki bizim için söz namustur. Ve herkes bilir ki biz tutamayacağımız sözleri vermeyiz.”

 

 

HALKA HİZMET ANLAYIŞI

“Tarafsız, partizanlık yapmayan, yandaşlarını kayırmayan, , halka hizmetlerin ulaşmasında adil ve eşit davranan bir yönetim gereklidir. Kentte yaşayan her yaş gurubu için o kenti yaşanabilir kılan, ekonomik, fiziksel, çevresel, kültürel ve sosyal tüm koşulları hazırlayan bir çalışma gereklidir. Yoksulu, yetimi, yaşlıyı ve kimsesizi gözetecek, halkın dertlerine ortak olacak, onlara sıcak bir kucak açacak, şefkatli, sosyal belediyecilik zihniyeti gereklidir. Yapacağımız her faaliyet, kuracağımız her kurum, bu şehrin birer değeri olacaktır. Çünkü bu inancı bize aşılayan Kırıkkale’ye ve siz değerli Kırıkkalelilere borcumuz var. Herkesin tek bir hedefe kilitlenip Kırıkkale’nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Saadet bayrağını belediyeye dikmemiz gerekir” diye konuştu.

 

 



Süleyman
25.02.2014 20:46:31
#dayanKırıkkaleSaadetGeliyor

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız